Aparate aer conditionat Gree

 
 
Gree Electric Appliances Inc din Zhuhai, China, este cel mai mare producător mondial de aparate de aer conditionat . Prin intermediul a opt baze de producție pe care le detine în China , Vietnam , Pakistan și Brazilia, Gree poate produce pana la 27 de milioane de aparate de aer conditionat rezidențiale și 2 milioane de aparate de aer conditionat comerciale anual.Gree produce toate părțile componente, și este singura marca in China, clasata ca brand mondial.
 
 
La Gree , ne străduim să cercetam, proiectam și dezvoltam produse de aer conditionat de cea mai buna calitate din lume . Și să facem acest lucru într-o atmosferă de respect și de loialitate față de colegii și clienții noștri . De asemenea, credem în a fi acolo pentru cei care nu pot cumpara produsele noastre, persoane aflate în dificultate sau suferință . În ultimii 20 de ani, Gree a donat mai mult de 100 milioane de euro pentru bunăstarea socială , educația și eforturile de ajutorare în caz de dezastru .
De la fondarea sa în 1991 , Gree a realizat performante impresionante. Va oferim 7.000 de modele în 400 de serii din 20 de categorii de produse . Am fost No. 1 pe piața mondială din 1985 și ne-am enumerat printre primele 100 de companii chineze, in revista Fortune Magazine pentru ultimii 8 ani.
 
 
Nu vei fi lider mondial fără tehnologie și inovatie la nivel mondial . La Gree , noi investim masiv în cercetare și dezvoltare , atât pentru aparatele de aer conditionat cat si pentru electrocasnice mici. Institutele noastre de cercetare specializate și centrele de dezvoltare a produsului se asigura ca fiecare dintre clienții noștri se bucură de produse de cea mai înaltă calitate, performanță și fiabilitate.
 
 
 
Gree este, de asemenea, un mediu prietenos în care să lucrezi . Noi credem ca oamenii nostri sunt resursa noastră cea mai importantă , și oferim oportunități pentru toată lumea să învețe și să crească - în special pentru angajații noștri mai tineri . Noi încurajăm dezvoltarea personală  recompensa in functie de realizari și asculta la ceea ce oamenii noștri au de spus . Este modul Gree !
"Tu o visezi noi o realizam"