Despre Noi

Despre Noi: Fiind mereu aproape de piață și într-o permanentă comunicare cu clienții noștri, am reușit să identificăm în anul 2007 o reală necesitate de echipamente de tip Second-Hand sau echipamente recondiționate. În acest mod, am început o diversificare a portofoliului, bazată pe mișcarea pieței și pe trendul acesteia. La tot acest proces a luat parte o echipă închegată, puternică și care s-a mulat perfect pe modelul de business pe care l-am creat. Ne mândrim cu o experiență bogată și cu persoane dedicate și în permanență conectate la necesitățile pieței.
 
Anul 2008 a adus o nouă remodelare a afacerii, completând activitățile pe care le realizam cu achizițiile directe de echipamente, instalații și mobiliere de la parteneri din țară și străinătate. Acest moment a însemnat totodată și acordarea unei atenții sporite asupra logisticii și asupra relației între vânzătorul de echipamente și utilizatorul final. Am reușit să menținem relații excelente cu partenerii noștri, marșând pe relații contractuale corecte și perfect transparente, incluzându-i pe aceștia în deciziile noastre și consultându-i constant. Drept dovadă, odată cu dezvoltarea companiei noastre, s-a dezvoltat și baza de clienți. Un aspect deosebit de important este și numele clienților și importanța lor în piață, mândrindu-ne astfel cu parteneri ca și Selgros, Real, Spar, Billa. Acoperim întreaga zonă a Transilvaniei, dar nu ne limităm doar la aceasta.
 
Parteneri Frigo Sztufi
 
Având sediul și magazinul de prezentare în centrul municipiului Oradea, considerăm nevoia de atractivitate ca fiind parte din dezvoltare, motiv pentru care investim atât în imagine cât și în personal și în echipamente. Vă așteptăm să ne călcați pragul, să ne contactați și să începem o colaborare bazată pe respect reciproc și pe servicii de calitate.
 
 
Echipa FrigoSztufi Oradea
 
Sc Sztufi Serv Srl
"Tu o visezi noi o realizam"