Produse Second-Hand în magazinul dumneavoastra

De multe ori privite ca fiind produse vechi, uzate atât fizic cât și moral, produsele Second-Hand par a fi marginalizate într-o lume în care se caută cu preponderență scăderea costurilor cu mentenanța. Totuși, uneori, produsele Second-Hand sunt mult mai accesibile ca și preț, ceea ce îi face pe cumpărători să pună în balanță achiziționarea unui produs nou cu achiziționarea unui produs Second-Hand. În cazul nostru specific, discutăm despre accesorizarea unui magazin sau supermarket cu rafturi frigorifice cu perdea de aer Second-Hand, lăzi congelatoare sau cu rafturi de lgume.
 
 
 
Ce produse Second-Hand vă oferim?
 
Funcționalitatea unui produs Second-Hand nu depinde numai de orele sale de funcționare, ci și de istoricul său. Este posibil să achiziționați un produs nou, dar pe care să nu îl exploatați conform specificațiilor tehnice, motiv pentru care în mai puțin de un an va necesita prima intervenție de mentenanță. În aceeași măsură, este posibil ca un produs Second-Hand cu o vechime de cinci ani, dar cu o utilizare și o mentenantă corectă să mai funcționeze încă cinci ani fără să se strice. Produsele Second-Hand pe care le achiziționați de la noi respectă această din urmă afirmație. Fie că este vorba despre raft frigorific cu perdea de aer, ladă congelatoare, raft de legume sau rafturi de magazin, vă oferim produse a căror viață este departe de a se fi terminat. Denumirea de Second-Hand se aplică în acest caz doar prin prisma utilizării istorice și nu prin capacitatea reală de funcționare a produselor.
 
 
Pentru orice companie, raportul calitate/preț ar trebui să primeze. Fie că se discută despre achiziții de bunuri sau de servicii, fondurile trebuie să fie utilizate cât mai bine cu putință. Nu vă doriți să aruncați banii pe fereastră, ci din contră, vă doriți să lucrați cu produse trainice și performante. Produsele Second-Hand acoperă primul enunț de mai sus, iar produsele Second-Hand oferite de către noi acoperă și cel de-al doilea enunț. Sunt recomandate achizițiile de rafturi de legume sau rafturi de magazin de tip second-hand în special datorită faptului că în general acestea sunt acoperite cu reclame, postere sau cu produse. Mai mult, majoritatea rafturilor sunt la perete sau sunt puse unul în spatele celuilalt, motiv pentru care este foarte greu de observat diversele imperfecțiuni sau defecțiuni. Bineînțeles că aceasta nu este o scuză, ci este o abordare corectă atât din punct de vedere financiar cât și din punct de vedere practic.
"Tu o visezi noi o realizam"