Rafturi Metalice Eden Europa

Eden Europa este cea mai bună alegere din Europa pentru rafturi supermarket. Eden produce sisteme de dimensiuni și configurații de rafturi pentru fiecare tip de operațiune de vânzare cu amănuntul. Vă ajuta ca magazinul dvs să funcționeze mai eficient și mai profitabil. Proiectat pentru fiabilitate, durabilitate și siguranță, rafturi Eden excelează. În spatele fiecărui raft Eden este experiența și angajamentul celei mai bune inginerie, vânzări și servicii pentru clienți.
Cu sediul in Adamov, Republica Cehă, Eden Europa este producător de rafturi de frunte din Europa, cu o cotă de piață importantă și cu prezența internațională in continuă expansiune.
 
 
In anul 2003, Eden a devenit parte a grupului Marmon, o asociație internațională a companiilor autonome de producție și servicii, cu vânzări colective de peste 6 miliarde $. Această relație continuă să ofere Eden Europa cu o bază financiară solidă și actualizarea constantă de echipamente si tehnologii.Calitatea rafturilor a fost testata in repetate rinduri de catre personalul tehnic al lanturilor de magazine TESCO,LIDL,BILLA  in urma testelor ele sint utilzate in cadrul tuturor magazinelor TESCO din Europa, LIDL din tarile Europene Vestice  , Billa din Germania ,Austria. cit si in nenumarate magazine mici si mijlocii Vest Europene.
"Tu o visezi noi o realizam"