In ultimii ani tendinta echipamentelor utilizate in industria alimentara in special in ramura retail sa deplasat spre a inlocui variantele clasice ….vitrine verticale cu perdea de aer,combine si insule frigorifice deschise etc…. cu varianta inchisa vitrata.
Care sint cauzele care au dus la aceste schimbari majore in strategia fabricantilor de echipamente?
In primul rind consumul de energie electrica. Echipamentele echipate cu usi vitrate pot economisi intre 40…60% fata de echipamentele deschise utilizate pina in prezent. Aceste economii in cazul unei Hypermarket inseamna o economie de curent de 3…10% din totalul/an suma care nu este deloc neglijabil. In zilele noastre zi de zi se anunta majorari al preturilor de energie electrica si asa deja aflate la o cota ridicata. Cred ca putem fi de acord ca diminuarea sumei de pe factura de curent este una dintre prioritatile oricarui comerciant retailer. Producatorii de au introdus pe piata o gama larga de echipamente de acest gen atit pe varianta de temperaturi medii….+2+4*C cit si pentru domeniul de temperaturi negative -18-20*C. La noi aceste echipamente sint raspindite ca ,, vitrine pentru bauturi ‘’ uneori fabricate din elemente termopan sau din panouri frigorifice cu usi vitrate. Comerciantii trebuie sa aiba in vedere ca variantele nu se opresc la acest capitol. Vitrinele confectionate corespunzator cu elemente destinate industriei frigorifice propune solutii pentru inlocuirea tuturor echipamentelor fie pentru depozitarea si prezentarea produselor refrigerate cit si pentru cele congelate.
Exista posibilitatea de proiectare in asa fel ca acest echipament sa fie combinata si ca camera frigorifica pentru depozitare cu incarcarea marfii din spatele rafturilor.
"Tu o visezi noi o realizam"
Trimtie Cerere
Contact pentru informatii suplimentare.
Cererea s-a trimis cu succes! In curind veti fi contactat de echipa noastra. Va multumim!