Vitrinele frigorifice specialitatea casei

Chiar și numele companiei noastre recomandă produsele care au la bază frigul, motiv pentru care vitrinele frigorifice sunt cele mai importante produse din portofoliu. Utilitatea lor este de necontestat, fiind folosite de către magazine și supermarketuri pentru depozitarea, stocarea și promovarea produselor ușor perisabile, cum sunt mezelurile sau produsele de cofetărie. Fiecare vitrină achiziționată arată dezvoltarea magazinului dumneavoastră și extinderea spațiului pentru stocare. Este indicat să achiziționați vitrine și lăzi frigorifice noi pentru a evita situații neplăcute apărute cu privire la utilizarea necorespunzătoare a acestora sau la carențe în ceea ce privește curățenia lor. O vitrină frigorifică perfect întreținută va atrage privirile consumatorului și îi va spori încrederea în produsele aflate în interiorul vitrinei.
 
Vitrinele frigorifice pentru mezeluri
 
 
 
Vitrine Frigorifice
 
Sunt special concepute pentru a asigura temperatura optimă pentru mezeluri, unele dintre cele mai sensibile și perisabile produse de pe piața de larg consum. Controalele din partea inspectorilor de sănătate se fac cu precădere în direcția acestor vitrine frigorifice, tocmai pentru a evidenția importanța depozitării corecte a produselor animaliere. Aceste vitrine trebuie să fie întreținute constant pentru a nu permite apariția germenilor sau a diverselor bacterii. Mentenanța lor este de asemenea obligatorie, pentru a evita eventualele fluctuații de temperatură sau chiar blocajele în funcționare.
 
Vitrinele frigorifice pentru înghețată și pentru cofetărie
 
 
 
Marca Igloo model JAMAICA
 
Acest tip de vitrine au o caracteristică aparte, respectiv sunt construite în așa fel încât să poată susține mai multe caserole de diferite tipuri de înghețată. De asemenea, au geamul protector destul de înalt și o structură ergonomică. În cazul vitrinelor frigorifice pentru cofetări, o vizibilitate mare este necesară pentru ca persoanele să poate alege cu ușurință prăjitura pe care o doresc. Mai mult, aceste vitrine sunt construite cu mai multe rafturi pentru a putea pune la dispoziția clientului o ofertă variată.
 
Lăzile frigorifice și vitrinele frigorifice verticale
 
Rafturi frigorifice
 
Acționați cu atenție atunci când achiziționați lăzi frigorifice pentru magazinul dumneavoastră pentru că necesită o analiză destul de minuțioasă. Este importantă dimensiunea, capacitatea de stocare și consumul de energie electrică. Lăzile frigorifice cu uși glisante sunt ușor de utilizat și perfecte pentru produsele semicongelate. Vitrinele frigorifice verticale au capacități de stocare pe verticală și distinctiv, rafturile pot fi modificate în funcție de produsele care sunt plasate în interior. Sunt indicate pentru produsele lactate, pentru sucuri sau pentru produse de panificație sau patiserie.
"Tu o visezi noi o realizam"